имуществена застраховка
ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ИМАМЕ ИМУЩЕСТВЕНА ЗАСТРАХОВКА?

Сред най-разпространените застраховки у нас са „Автокаско“ и „Гражданска отговорност на автомобилистите“. Повечето хора не считат за необходимо или не знаят ползите от застраховка на домовете си. В тази статия ще обърнем внимание на някои по-малко известни сред масовия потребител рискове.

В зависимост от бюджета, с който разполагате, можете да избирате между имуществена застраховка, която покрива основни рискове като наводнение, счупване на стъкла, пожар или земетресение до такава с пълно покритие.

Към всяка имуществена застраховка може да добавите и „Отговорност към трети лица“. Така например, ако се случи да наводните съсед, то разходите за ремонта на неговия дом могат да бъдат покрити от Вашата застраховка и да избегнете главоболия.  Ако пък и Вашият дом има нужда от ремонт,  в зависимост от типа застраховка могат да ви бъдат покрити и разходи за разчистване на отпадъци, както и хотелски разноски, докато трае отстраняването на щетите по жилището Ви.

Сред разширените покрития могат да бъдат включени и разходи за подмяна на ключове, брави и лични документи, в случай че сте си ги изгубили или ако е имало опит за взлом.

За повече информация и индивидуална оферта отговаряща точно на Вашите специфични нужди, моля обърнете се към Forteconsult.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *