През изминалите години често получаваме запитвания от наши клиенти, които са натрупали по няколко бързи кредита и срещат трудности с обслужването на вноските по тях. Често хората са в ситуация, в която не могат да получат банков кредит за обединяване на задълженията си заради отразени прострочия в досието им в ЦКР или поради други причини като например недостатъчни доходи.

Имаме удоволствието да ви представим ипотечен кредит предназначен за обединяване на задължения натрупани от бързи кредити. Кредитният продукт е разработен от наши търговски парньори и е специално предназначен за клиенти натрупали задължения от фирми за бързи кредити, регистрирана в БНБ небанкова финансова институция през 2016г.

Чрез предлаганият кредит можете значително да намалите месечните си вноски и да излезете от спиралата на свръх задлажняването като обедините и погасите натрупаните задължения към фирми за бързи кредити. Като обезпечение служи имота ви, като собствеността остава ваша по време на кредита. Усвояването на сумата, като и погасяването на месечните вноски се извършва само и единствено по банков път.

Пример за ипотечен кредит, за обединяване на задължения:

  • Размер на кредит: 10 000 лв.
  • Месечна вноска: 361,33 лв.
  • Срок на погасяване: 60 мес.
  • Начин на погасяване: лихва + главница
  • Обезпечение: недвижим имот
  • ГЛР: 36%
  • Възможност за одобрение и с влошено ЦКР

В случай, че желаете да кандидатствате за ипотечен кредит, за обединяване на задължения, моля изпратете информация за исканата сума, както и за предлаганото обезпечение на нашият имейл office@forteconsult.net или се свържете с нас na телефон +359 887 833336

Изложенитят пример е информативен. Има възможност за промяна на сумата, срока или начина на погасяване в зависимост от желанието на клиента. Всички кредити предлагани от нашите търговски партньори са срещу обезпечение – недвижим имот.

*“Фортеконсулт“ не предлага услуги по смисъла на чл.1, ал.2 от ЗКНИП, или други изискващи вписване в регистър по чл.51 на БНБ!

*Предлаганите кредити са на наши търговски парньори. „Фортеконсулт“ не е финансова институция по смисъла на чл.3, от наредба №26 на БНБ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *