Можем ли да си купим дом с кредит въпреки, че не можем да докажем доход или имаме просрочие в централния кредитен регистър?

Покупката на жилище е  приоритет за голяма част от хората в България /и не само/. Въпреки достъпното и масово кредитиране в последните години голяма част от желаещите да закупят собствен дом са възпрепятствани до достъп до банково кредитиране, поради което пропускат възможността да получат добра оферта поради покачващите се цени или бързо разпродаващите се жилища с по- добра локация и строителство.

За голяма част от хората, които нямат достъп до банково кредитиране, а по същество имат добри доходи и спестена сума пари за първоначална вноска пречка за отпускане на кредит са привидно дребни причини, които обаче се отразяват в скоринговите системи на банките и така тази група клиенти няма възможност да закупи желания дом. Част от причините, поради които може да нямате достъп до банково финансиране могат да бъдат невъзможността да се докажат реалните доходи от трудова дейност, ако се самоосигурявате  или имате липса на на финансова история. Дори и  да отговаряте напълно на всички изисквания някои дребни забавяния за вноски по кредитни карти или например стокови кредити може да се окажат достатъчна причина да ви бъде отказано финансиране от банка.

В случаите, когато имате подобни затруднения и попадате в някоя от изброените категории клиенти можете да се обърнете към нас. Ние от  „Фортеконсулт“ съвместно с наш търговски партньор предлагаме кредитен продукт адаптиран за нуждите на тази група клиенти, които желаят да закупят свой дом но поради недостатъчно добра кредитна оценка в следствие на упоменатите причини не могат да получат одобрение за покупка на собствено жилище.

Ние ви предлагаме:

  • Безплатна оценка на имота;
  • Срок за погасяване – до 25 години;
  • Ниска месечна вноска;
  • Фиансиране до 75% от оценката на имота /в зависимост от неговия вид и местоположение/;
  • Възможност за гратисен период от 12 месеца, в който не се дължи месечна вноска;
  • Опция за финансиране на всички нотариални разходи по сделката, вкл. местен данък при покупко- продажба;
  • Възможност имота да бъде придобит от юридическо лице.

В случай, че желаете да научите повече за нашето предложение можете да се свържете с нас като ни се обадите на телефон +359887833336 или като ни изпратите запитване на имейл office@forteconsult.net

*“Фортеконсулт“ не предлага услуги свързани с кредитно посредничество, или други изискващи вписване в регистър по чл.51 на БНБ и не е регистриран кредитен посредник по смисъла на закона /чл.1, ал.2 от ЗКНИП/ и наредбата на БНБ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *