свръхзадлъжнялост, проблемни кредити

Какво е свръхзадлъжняване?

Проблемът, когато сте взели няколко кредита от различни финансови институции и ви става все по-трудно да обслужвате задълженията си с изминаването на времето, се нарича свръх задлъжнялост.

Често хората, които изпадат в тази ситуация, не виждат изход от нея и спират да обслужват задълженията си, смятайки, че нищо не може да се направи, за да излязат от кредитната спирала.

Ако сте взели няколко кредита от различни места и вноските по тях са твърде високи, за да ги погасявате или искате да намалите финансовата тежест върху месечният Ви доход,  може да се обърнете към нас за безплатна консултация. Ние бихме могли да Ви помогнем да оптимизирате ефективно задълженията си и да излезете от спиралата на задлъжнялостта, дори и в случай, че част от кредите Ви са вече изискуеми по съдебен път.

Направете запитване за безплатна консултация към Forteconsult.

*“Фортеконсулт“ не предлага услуги по смисъла на чл.1, ал.2 от ЗКНИП, или други изискващи вписване в регистър по чл.51 на БНБ!

13 Replies to “ПОМОЩ ПРИ СВРЪХЗАДЛЪЖНЯВАНЕ И ПРОБЛЕМНИ КРЕДИТИ”

  1. Здравейте имам голям проблем имам няколко бързи кредита с доста големи вноски и са пресрпчени и незнам какво да правя , а парите не ми стигат.

   1. Здравейте! Ще се свържем с Вас на имейла, който сте посочили.

  1. Здравейте! Не можем да ви предоставим кредит, тъй като не сме финансова институция и това не ни е дейността. В случай, че искате да ви посредничим с подготовка на документи или друго, моля свържете се с нас на посочените в сайта контакти.

   Успешен ден!

 1. Здравейте,имам кредити на стойност 6000лв от различни институции,а наскоро останах без работа и нямам възможност да плащам
  Тревожа се много.Бихте ли ми дали съвет,моля ви.

 2. Здравей, имам много кредити от различни институции. Моля за съвет какво да правя

 3. Здравейте имам кредити и пресечени задължения изкам да истегля един кредит да погася всички и да остане само един . Моля помогнете много е трудно немога да внасям и те ме търсят и заплашват ме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *